Winterfair Garderen

Last update: 20-07-2019

De Beeldentuin in Garderen transformeert begin december weer in een toverachtig decor waar je je in het Engeland van 1850 waant. Dit is de tijd die centraal staat in de bekende boeken van Charles Dickens. Winterfair Garderen is een uitermate gezellig evenement dat geschikt is voor de hele familie. Kom meer te weten over Winterfair Garderen 2019 de datums, openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Winterfair Garderen

Tijdens Winterfair Garderen beleef je de ultieme kerstsfeer uit vervlogen tijden. Bijzondere personages uit de boeken van Charles Dickens zijn aanwezig, er zijn zangkoren, oude ambachten kunnen worden bewonderd en er zijn vuurkorven. Tevens zijn er zandsculpturen te bezichtigen die prachtig zijn samengesteld. Winterfair Garderen vindt zowel binnen als buiten plaats.  Het evenement vindt plaats op zeven dagen in de periode 28 november tot en met 30 november en van 4 tot en met 7 december 2019.

Tickets en kaartverkoop

Tickets zijn te koop voor € 7,50 aan de deur. Wie online zijn of haar kaarten al koopt betaalt het gereduceerde tarief van € 6 per persoon. Kinderen tot en met 13 jaar mogen Winterfair Garderen gratis bezoeken.

Openingstijden

De openingstijden voor 2019 zijn nog niet bekend

Winterfair Garderen vindt gedurende zeven dagen plaats conform de volgende openingstijden in 2019:

  • Donderdag 28 november en vrijdag 29 november: 10.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 30 november: 10.00 – 17.00 uur
  • Woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 december: 10.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 8 december: 10.00 – 17.00 uur

Bezoeken Winterfair Garderen

Een bezoek aan Winterfair Garderen is mogelijk op meerdere manieren. Bezoekers met de auto kunnen de navigatie instellen op de Hooiweg in Garderen. Deze locatie is onder andere bekend van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn gedurende de zomermaanden. Het openbaar vervoer is een optie wanneer je vanaf de treinstations Apeldoorn, Amersfoort, Putten of Ede-Wageningen verder reist per bus en uitstapt bij de bushalte Hooiweg die op circa 250 meter loopafstand van Winterfair Garderen is gelegen. Een andere mogelijkheid is het boeken van een hotelkamer in de toeristische omgeving van Garderen en bijvoorbeeld ook van de Veluwe te genieten: