Zorg & ICT

Latest update: 24-01-2020

Optimale zorg op maat, dat is wat iedereen die werkzaam is in de zorgsector wil. En het is natuurlijk wat de patiënt wil. Zorg is natuurlijk mensenwerk, maar ook de technologie speelt een belangrijke rol. De ICT sector kan de zorgsector helpen bij het behalen de beste resultaten. Tijdens de beurs Zorg & ICT komen deze twee werelden samen onder één dak en ben je in een dag weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zorg & ICT is gratis te bezoeken, wel moet je je van tevoren even registreren. Kom alles te weten over Zorg & ICT 2020 waaronder programma en openingstijden, bereikbaarheid en hotels.

Zorg & ICT 2020

De zorgsector en ICT-sector helpen elkaar om de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Maar zoals altijd met nieuwe technologieën en ontwikkelingen is het lastig om exact op de hoogte te zijn. Gelukkig is er de Zorg & ICT beurs waar je in een dag wordt bijgepraat over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Tijdens je bezoek staan circa 175 exposanten klaar om hun licht te laten schijnen over nieuwe technieken, diensten, innovaties en producten. Bezoekers kunnen tevens gratis deelnemen aan seminars en andere voorlichtingen. Zorg & ICT is een tweejaarlijks evenement en wordt ieder oneven jaar georganiseerd. De volgende editie van Zorg & ICT vindt plaats van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 april 2020.

Doelgroep

Zorg & ICT is een echte vakbeurs en richt zich op verschillende soorten werknemers uit de zorg- en ICT-sector. De beurs is vooral geschikt voor managers en directieleden, ICT medewerkers, ICT consultants, adviseurs of andere beslisbevoegden welke werken bij onder andere thuiszorg, overheden, ziekenhuizen, verpleeghuizen, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, enzovoorts.

Gratis toegang

De beurs Zorg & ICT is gratis te bezoeken voor iedereen die zich vooraf online heeft geregistreerd als bezoeker. Tevens geeft het toegangsbewijs ook gratis toegang tot de beurs Zorgtotaal die gelijktijdig ook plaatsvindt in de Jaarbeurs. Zorgtotaal is een beurs voor professionals welke werkzaam zijn in de intramurale en extramurale zorg.

Openingstijden

Zorg & ICT duurt in totaal drie dagen in 2020 en heeft telkens dezelfde openingstijden. De openingstijden op een rij zijn:

  • Dinsdag: 9.30 – 16.30 uur
  • Woensdag: 9.30 – 16.30 uur
  • Donderdag: 9.30 – 16.30 uur

Bezoeken Zorg & ICT

Zorg & ICT wordt georganiseerd in ’s lands bekendste beurshal, te weten de Jaarbeurs in Utrecht. Dit complex is gelegen aan het Jaarbeursplein wat op haar beurt weer naast het treinstation van Utrecht Centraal ligt. De trein is mede door de ligging de beste optie om er te geraken. Wie met de auto komt kan parkeren op het parkeerterrein van de Jaarbeurs (6.500 plekken). De kosten voor het parkeren bedragen per uur € 4,50 en per dag maximaal € 16,-. Veel mensen bezoeken Zorg & ICT meerdere dagen en verkiezen een hotelovernachting boven op en neer pendelen naar huis. Ga naar het overzicht met vacante hotelkamers in Utrecht inclusief de prijsvermelding: