AH Bonus

Welke artikelen zijn in de Bonus?

Iedereen die weleens boodschappen doet bij Albert Heijn is wel bekend met de bonusaanbiedingen van de supermarktketen. Dankzij de AH Bonus ontvang je grote kortingen op een aanzienlijk deel van het assortiment van Albert Heijn. Wie een beetje slim zijn of haar inkopen doet bespaart op deze manier tientallen euro’s per winkelwagen. Maar wanneer zijn er eigenlijk bonusaanbiedingen bij de AH en hoe vind je de artikelen die in de bonus zijn? Kom alles te weten over de AH Bonus en de bijbehorende AH Bonuskaart.

AH Bonus

Iedere week zijn er diverse producten van Albert Heijn in de aanbieding, dit wordt ‘in de Bonus’ genoemd. De AH Bonusaanbiedingen zijn iedere week anders waardoor je veel kunt besparen wanneer je een beetje slim inkoopt. Het loont al snel om de Bonusartikelen in grotere hoeveelheden in te kopen zodat je ook de periode erna nog profiteert van de lage prijs die je hebt betaald. 

Kortingen

Een artikel met AH Bonus betekent dus een fijne korting, maar de soort korting kan per product variëren. De meest bekende Bonus is die waarbij een product gewoonweg is afgeprijsd, dus bijvoorbeeld van € 2,29 voor € 1,49. Maar de bonus kan ook bestaan uit een kortingspercentage, het tweede product gratis (50% korting totaal) of voor de halve prijs (25% korting totaal), 2+1 gratis (33,333% korting totaal) of 2 producten voor een bepaald laag bedrag. Hoewel het zelden voorkomt dat artikelen uitverkocht raken geldt wel Op = Op.

Welke artikelen zijn in de Bonus?

De Bonusaanbiedingen veranderen iedere week. Iedere dinsdag gaan er weer nieuwe artikelen in de Bonus. Om op de hoogte te blijven van de actuele AH Bonusaanbiedingen kan je gebruik maken van:

  • De oranje prijskaartjes in de winkel. Alle AH Bonusaanbiedingen zijn namelijk voorzien van een oranje prijskaartje waardoor je ze eenvoudig herkent
  • De Albert Heijn Bonusfolder
  • Via de website van Albert Heijn

Bonuskaart

Om te profiteren van de AH Bonusaanbiedingen heb je een Bonuskaart van Albert Heijn nodig. Deze overhandig je aan de caissière bij het afrekenen en na het scannen van je bonuskaart wordt de korting direct verrekend op de kassa. Je ziet direct welk kortingsbedrag je hebt ontvangen per product. Je kunt een Bonuskaart gratis aanvragen bij de servicebalie of via de website van Albert Heijn. De Bonuskaart kan geactiveerd worden voor extra voordelen waaronder exclusieve deals of een koppeling met de Air Miles kaart.

Winkels en online

AH Bonusaanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de winkels van Albert Heijn in Nederland (AH to go uitgesloten) en via de webwinkel van Albert Heijn. In de webwinkel van Albert Heijn kan je direct zien welke producten er in de Bonus zijn. 

Overige Albert Heijn kortingen

De Bonusaanbiedingen van Albert Heijn zijn niet de enige kortingsacties die de supermarktketen organiseert. Andere leuke voorbeelden zijn de kortingen op Eftelingtickets en de bekende AH Hamsterweken.