AH Eftelingactie 2020

Korting sparen voor Eftelingtickets

Last update: 27-01-2020

De magische wereld van de Efteling bezoek je extra voordelig wanneer je voor kortingen spaart via de Albert Heijn. In totaal kan je tot tien euro besparen op je ticket voor de Efteling. Je hebt slechts vier spaarpunten nodig om al tien euro korting te krijgen op je dagticket. Kom alles te weten over de AH Efteling spaaractie in 2020 waaronder de datum dat je kunt sparen, de datum om je tickets te verzilveren en de periode dat je de Efteling kunt bezoeken met je AH Efteling kortingstickets.

AH Efteling spaaractie

Er is nog geen informatie over de Eftelingactie van 2020!

Al vele jaren is de spaaractie van Albert Heijn waarbij je spaart voor kortingen op je toegangsticket voor de Efteling zeer populair. Wie namelijk een volle spaarkaart heeft betaalt € 10 minder voor zijn of haar entreebewijs. Hierdoor kost een Eftelingkaartje slechts € 28 in plaats van € 38 per persoon buiten het hoogseizoen. Tijdens het hoogseizoen, dat duurt van 1 juli tot en met 31 augustus 2018, kosten een ticket € 30 in plaats van € 40 per persoon. Overigens hebben kinderen tot en met drie jaar oud gratis entree. Je moet in totaal vier punten sparen voordat je een volle spaarkaart hebt. Je krijgt een spaarpunt voor iedere vijf euro boodschappen die je afrekent bij Albert Heijn. Dit tikt natuurlijk erg snel aan, want wanneer je voor € 20 boodschappen hebt gedaan bespaar je dus al € 10 op je toegangsbewijs voor de Efteling.

AH Efteling datum 2020

De data voor 2020 zijn nog niet bekend

Om de korting op de AH kortingstickets van de Efteling heb je te maken met de volgende datums:

  • Je kunt sparen voor de Eftelingpunten in de periode van maandag 12 februari tot en met zondag 25 februari 2018
  • In de periode van maandag 12 februari tot en met zondag 17 juni 2018 kan je je volle spaarkaarten benutten om kortingstickets te kopen voor de Efteling. Je koopt deze tickets gewoon aan de kassa bij de Albert Heijn
  • De AH Efteling kortingstickets zijn tenslotte geldig om te gebruiken bij de Efteling van maandag 12 februari tot en met zondag 11 november 2018.

Bezoeken Efteling

De Efteling is gelegen aan de Europalaan 1 te Kaatsheuvel in Noord-Brabant. Met een AH Efteling kortingsbewijs hoef je niet meer in de rij voor de kassa te gaan staan. Je bent dus lekker snel binnen en bespaart hierdoor weer tijd die je kunt besteden aan een van de vele spannende attracties.

Overige Albert Heijn kortingen

Meer informatie over andere kortingsacties van de Albert Heijn vind je op bijvoorbeeld de pagina’s AH Hamsterweken en AH Bonusaanbiedingen.