Home » AH Hamsterweken

Wanneer zijn de AH Hamsterweken in 2017?

Albert Heijn is de grootste supermarktketen van Nederland en wekelijks doen miljoenen mensen er hun boodschappen. Meerdere malen per jaar organiseert Albert Heijn de AH Hamsterweken wanneer je flinke kortingen krijgt op je boodschappen. Van tientallen artikelen krijg je bijvoorbeeld het 2e artikel gratis of producten zijn afgerond op rond lage getallen. Maar wanneer zijn de AH Hamsterweken in 2017 en op welke datum beginnen ze? Kom te weten wanneer in 2017 de AH Hamsterweken plaatsvinden. Of profiteer direct van de aanbiedingen van Albert Heijn en doe online boodschappen.

AH Hamsterweken

Tijdens de Hamsterweken van Albert Heijn krijg je kortingen op een groot aantal artikelen uit de winkel. Vaak gaat het om bijvoorbeeld 50 artikelen per week. Het gaat om echte levensmiddelen, waarvan je nooit genoeg op voorraad kunt hebben. Dit verklaart mede de naam van de kortingsactie, je kunt namelijk de levensmiddelen hamsteren en er thuis een voorraad van opslaan. De meeste kortingen tijdens de AH Hamsterweken ontvang je als 1+1 gratis, hierbij is het 2e identieke product dus gratis. Ook bekend zijn de acties waarbij bekende levensmiddelen worden afgerond naar beneden tot een mooi en rond getal (bijvoorbeeld exact € 1,-).

Datum Hamsterweken 2017

Albert Heijn communiceert pas kort voor de start van de AH Hamsterweken over de begindatum. Hierdoor kan je jezelf niet goed voorbereiden op de kortingsweken. Echter zijn de periodes ieder jaar nagenoeg gelijk, waardoor je wel kunt voorspellen op welke datum de Hamsterweken ongeveer zullen beginnen in 2017:

  • Januari: in de maand januari zijn er vaak Hamsterweken. Doordat de Hamsterweken vlak na de Feestdagen worden georganiseerd hebben mensen weinig geld en kunnen ze voordelig boodschappen doen op een gunstig moment
  • Maart: vanaf 6 maart 2017 beginnen weer Hamsterweken
  • Juli: vlak voor de zomervakantie nog even lekker hamsteren, op 3 juli start de voordeelactie weer
  • Oktober: ook in de herfst kan je voordelig boodschappen doen bij Albert Heijn. De AH Hamsterweken beginnen vaak in oktober
  • December: vlak voor de feestdagen is het vaak nog 1 week Hamsteren
217b89d07041498d8b781300acabd0e4.jpg

Hoe lang duren de Hamsterweken

Over het algemeen duren de Hamsterweken ongeveer drie weken lang per periode. Iedere week zijn er weer andere producten in de aanbieding, dus het is verstandig de folder van Albert Heijn goed in de gaten te houden voor de actuele aanbiedingen.

Winkels en online

De Hamsterweken zijn zowel in de winkels als op de internetwebsite van Albert Heijn van toepassing. Ga direct naar de aanbiedingen op de site van Albert Heijn.

Overige Albert Heijn kortingen

Albert Heijn heeft regelmatig kortingsacties waarmee je voordelig boodschappen kunt doen. Zo zijn er het hele jaar door levensmiddelen ‘in de Bonus’ en kan je delen van het jaar meedoen aan spaaracties voor bijvoorbeeld korting op Eftelingkaartjes.