Kalender » Amsterdam Dungeon: openingstijden, entreeprijzen, korting

The Amsterdam Dungeon: openingstijden, entreeprijzen en korting

bf0c4643500b455b9b0f6d5374a82022.jpg

De geschiedenis van Amsterdam beleef je op een spannende manier door The Amsterdam Dungeon te bezoeken. Acteurs nemen je op spectaculaire wijze mee langs enkele van de meest donkere bladzijdes uit de geschiedenis van Amsterdam. Het is een interactieve show waarbij je door de kerkers van show naar show loopt. Alles wat je moet weten over The Amsterdam Dungeon is voor je samengevat, zoals adres en bereikbaarheid, toegangsprijzen en kortingskaarten, openingstijden, activiteiten en belevenissen.

The Amsterdam Dungeon

Deels angstaanjagend, deels humoristisch, dat is The Amsterdam Dungeon. Je loopt als het ware door de ‘donkere’ geschiedenis van Amsterdam heen die wordt beleefd dankzij 11 shows. Je reis voert je door een tijdsbestek van maar liefst 500 jaar. Het is een interactief geheel waarbij je hoort, voelt, ziet en aanraakt. Doordat het een interactieve show is, weet je van tevoren nooit wat je precies kunt verwachten.

Openingstijden Amsterdam Dungeon

Gedurende zeven dagen per week vinden er tours plaats in The Amsterdam Dungeon. De eerste rondgang begint om 11 uur ’s morgens en de laatste vangt aan om 18 uur. Op vrijdag en zaterdag begint de laatste tour in The Amsterdam Dungeon pas om 21.00 uur. In vakantieperiodes gelden soms langere openingstijden, op bepaalde feestdagen juist kortere openingstijden. 

Entreeprijzen en kortingskaarten

Een regulier ticket kost € 22,- per persoon aan de kassa. Kinderen van 5 tot en met 15 jaar betalen € 18,-. Je ontvangt korting door vooraf online je kaarten al te kopen. Online kost een regulier kaartje € 14,50 per persoon. Een kortingskaart voor kinderen kost dan weer € 10,50 wanneer deze via internet is besteld. Vergeet ook niet om de bekende veilingwebsites en kortingskaartenwebsites in de gaten te houden, regelmatig bieden ze kortingskaarten voor The Amsterdam Dungeon aan.

Adres en contactgegevens

Het adres en de contactgegevens van The Amsterdam Dungeon zijn:

  • Adres: Rokin 78, 1012 KW Amsterdam
  • Telefoonnummer: +31(0)20-5308500
  • E-mailadres: info@theamsterdamdungeon.nl

Bereikbaarheid Amsterdam Dungeon

Omdat The Amsterdam Dungeon in het centrum is gelegen is de auto niet altijd een geschikt vervoersmiddel. De parkeergarage die het dichtst in de buurt is gelegen is Q-Park aan het Beursplein 15. Vanaf hier loop je in circa vijf minuten naar The Dungeon. Let op, er geldt betaald parkeren. De trein is een prima alternatief, je loopt vanaf treinstation Amsterdam Centraal in 15 minuten naar de locatie. Eventueel kan ook worden gekozen voor de tramlijnen 4, 9, 16 en 24 (tramhaltes Spui of Spui/Rokin).