Busreizen en touringcars

Met de opkomst van de populariteit van festivals en evenementen hebben verschillende busbedrijven en touringcar organisaties hierop ingespeeld. Busbedrijven en touringcar bedrijven bieden georganiseerde busreizen aan naar de evenementen. Waar je op moet letten en hoe je een geschikte busreis boekt lees je op deze pagina.

Luxe touringcars

Je laten rijden door een touringcar naar een festival is geen straf, sterker nog het is een heerlijk alternatief van de auto en de trein. De auto heeft namelijk als nadelen verkeersdrukte en parkeerkosten, de trein heeft als nadeel dat het treinstation vaak nog op behoorlijke afstand van het festivalterrein is gelegen. De touringcars en bussen rijden tot aan de ingang waardoor je dus voor de deur kunt uitstappen en na afloop weer instappen. De meeste touringcars zijn ook behoorlijk luxe met fijne stoelen en airco.

Busreis boeken

Touringcar bedrijven zoals Eventtravel en OAD zijn gespecialiseerd in busreizen naar evenementen. In de praktijk laten ze bussen rijden vanaf vaste startpunten in diverse steden. Je kunt je inschrijven voor een busreis. Je kunt nieuwe startpunten aandragen, wanneer er genoeg mensen daarop inschrijven zal de bus of touringcar ook daadwerkelijk rijden.

Zelf busreis organiseren

Touringcar bedrijven staan uiteraard ook open voor nieuwe busreizen. Iedereen kan namelijk een bus of touringcar inclusief chauffeur huren. Vraag eenvoudig offertes op bij de busbedrijven en bepaal voor jezelf of deze vorm van vervoer interessant voor je is. Eventueel kunnen offertes simpel online worden opgevraagd. Tip: vraag offertes aan bij meerdere touringcar operators, je zult merken dat de prijzen nogal uiteen kunnen lopen.