Jumbo Jaaraanbiedingen

Last update: 27-01-2020

Boodschappen doen is een van de grootste kostenposten van een huishouden. Gelukkig kan je veel geld besparen wanneer je een beetje slim je aankopen doet. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Jumbo Jaaraanbiedingen, waarbij tientallen Jumbo artikelen het hele jaar door extra voordelig zijn. Kom te weten wat de Jumbo Jaaraanbiedingen in 2020 zijn, welke producten er korting hebben, hoe hoog de kortingen zijn en, tot wanneer de Jumbo Jaaraanbiedingen geldig zijn.

Jumbo Jaaraanbiedingen

Bij Jumbo hoef je je voor een groot aantal artikelen uit het assortiment niet meer druk te maken of ze nu wel of niet in de aanbieding zijn. De Jumbo Jaaraanbiedingen zijn namelijk het hele kalenderjaar in de aanbieding waardoor je ze op ieder gewenst moment kunt kopen. De kortingen die je ontvangt kunnen variëren, enkele voorbeelden zijn:

  • Vaste lage prijs waarbij een artikel is afgeprijsd van bijvoorbeeld € 1,99 voor € 1,19
  • Percentage korting, bijvoorbeeld 25% korting
  • 2 voor een vaste lage prijs, bijvoorbeeld 2 stuks voor € 3,49
  • 2e product voor de halve prijs, waardoor je dus over twee artikelen in totaal 25% korting krijgt
  • 2+1 gratis (33,3%) korting of 3+1 gratis (25% korting)
  • 2e artikel gratis (50% korting)

Overzicht Jaaraanbiedingen

Jumbo heeft voor de Jaaraanbiedingen tientallen producten en artikelen geselecteerd die je als gezin vaak nodig hebt. Het zijn dus echt nuttige kortingen die je kunt krijgen omdat je deze artikelen het hele jaar door nodig hebt. Een overzicht van alle Jumbo Jaaraanbiedingen vind je op deze webpagina van Jumbo. Andere leuke kortingsacties zijn de Jumbo Weekaanbiedingen, de Seizoensaanbiedingen en Groot Voordeel Pakken. 

Geldigheid

De Jaaraanbiedingen duren ook echt een heel jaar. Ieder kalenderjaar worden weer nieuwe Jumbo Jaaraanbiedingen bekend gemaakt. De huidige jaaraanbiedingen lopen dus door tot en met maandag 31 december 2020. Vanaf 1 januari 2021 zijn vervolgens nieuwe jaaraanbiedingen bij Jumbo te koop.

Winkels en online

Jumbo Jaaraanbiedingen zijn te koop in de winkels van supermarktketen Jumbo en in de webwinkel van Jumbo. Je kunt ze dus zelfs afhalen of laten thuisbezorgen. De kortingen zijn online gelijk aan de korting die in de winkels van toepassing is.