Jumbo Seizoensaanbiedingen

Last update: 27-01-2020

Jumbo heeft al de bekende Weekaanbiedingen en Jaaraanbiedingen, maar zeker zo interessant zijn de Jumbo Seizoensaanbiedingen. Hierbij geeft de supermarktketen kortingen op een deel van het assortiment gedurende een seizoen. In de winter zijn er dus andere producten in de aanbieding als tijdens de zomer. Koop slim in en bespaar dankzij de Jumbo Seizoensaanbiedingen veel geld. Kom meer te weten over de Jumbo Seizoensaanbiedingen 2020 zoals waar je de afgeprijsde artikelen vindt, hoe hoog de kortingen zijn en wanneer de Seizoensaanbiedingen ingaan.

Jumbo Seizoensaanbiedingen

Jumbo staat bekend vanwege het ruime assortiment en de uitgekiende kortingsacties. Een van deze kortingsacties zijn de Jumbo Seizoensaanbiedingen. Gedurende een heel seizoen (meerdere maanden) zijn een bepaald aantal artikelen afgeprijsd. Het gaat dan vooral om artikelen die juist in dat seizoen van pas komen. Denk aan rookworst in de winter of ijsjes in de zomer. Je kunt dus flink je slag slaan en juist die afgeprijsde producten kopen die je op dat moment nodig hebt. De Jumbo Seizoensaanbiedingen zijn er in de volgende vormen:

  • Lage prijs: bijvoorbeeld ‘van € 4,95 voor € 2,65’ of ‘drie stuks halen voor € 8,79’
  • Percentage: bijvoorbeeld 35% korting
  • Kortingen: bijvoorbeeld tweede product halve prijs
  • Gratis producten: denk aan 2+1 gratis

Seizoensaanbiedingen vinden

De Jumbo Seizoensaanbiedingen, door veel mensen ook wel Maandaanbiedingen genoemd, herken je in de winkel aan het prijskaartje. Maar ook online kan je alvast zien welke Seizoensaanbiedingen er op dit moment actueel zijn. Tenslotte brengt Jumbo regelmatig folders uit waarin de Seizoensaanbiedingen zijn vermeld.

Geldigheid

Ieder seizoen veranderen de Seizoensaanbiedingen van Jumbo. Dat wil zeggen dat er nieuwe Seizoensaanbiedingen komen gedurende de lente, zomer, herfst en winter. Zorg dus dat je niet te laat bent met het voordelig inkopen van de afgeprijsde producten. Na afloop van de actieperiode komen er weer nieuwe Seizoensaanbiedingen bij Jumbo.

Winkels en online

De Jumbo Seizoensaanbiedingen zijn verkrijgbaar in de winkels van de supermarktketen welke je in heel Nederland terugvindt. Ook via de webwinkel van Jumbo (voor afhalen en thuisbrengen van boodschappen) kan je profiteren van de Seizoensaanbiedingen.