Jumbo Weekaanbiedingen 2020: wekelijks kortingen

Last update: 12-12-2018

Jumbo wint sterk aan marktaandeel in Nederland en opent nog steeds regelmatig nieuwe winkels. De populariteit van Jumbo is mede te verklaren door de voordelige kortingsacties die ze organiseren. Zo zijn er de Jumbo Weekaanbiedingen waarbij er iedere week weer nieuwe Jumbo artikelen in de aanbieding zijn. Door de Weekaanbiedingen van Jumbo een beetje in de gaten te houden bespaar je al snel vele tientallen euro’s op je wekelijkse boodschappen. Kom meer te weten over de Jumbo Weekaanbiedingen in 2020 zoals waar je vindt welke producten zijn afgeprijsd, hoe hoog de kortingen zijn en op welke dag de nieuwe Weekaanbiedingen van Jumbo ingaan.

Jumbo Weekaanbiedingen

Om een huishouden draaiende te houden zal je regelmatig boodschappen moeten doen. Bij de supermarkten van Jumbo denken ze met je mee en zijn er iedere week een flink aantal artikelen in de aanbieding. Het gaat hierbij om levensmiddelen die je regelmatig nodig zult hebben en die dus zeker goed van pas zullen komen. Tijdens de Jumbo Weekaanbiedingen zijn er de volgende soorten kortingen:

  • Producten gratis: bijvoorbeeld 1+1, 2+1 of 3+1 gratis
  • Kortingen op tweede identieke product: denk aan tweede product voor de halve prijs
  • Kortingspercentages: kortingen van een bepaald percentage op een artikel
  • Lagere prijzen: bijvoorbeeld van 2,39 euro voor 1,89 euro

Op hoogte blijven van de Weekaanbiedingen

Jumbo adverteert iedere week via bijvoorbeeld de folder of de internetwebsite over welke producten die week in de aanbieding zijn. Andere bekende kortingen van Jumbo zijn de Jaaraanbiedingen, de Seizoensaanbiedingen en de Groot Voordeel Pakken. 

Geldigheid

De Jumbo Weekaanbiedingen wijzigen iedere week en zijn tot en met de dinsdag geldig. Je zult dus bijtijds je aanbieding moeten verzilveren want na afloop van de week zijn de aanbiedingen ook niet meer geldig. Gelukkig zijn er de nieuwe week ook weer nieuwe Jumbo Weekaanbiedingen; de ervaring leert dat er wekelijks wel weer andere interessante aanbiedingen zijn. En het komt ook regelmatig voor dat producten op een later moment wederom weekaanbiedingen zijn.

Winkels en online

Je bent niet alleen beperkt tot de vele Jumbo supermarkten om de Weekaanbiedingen te kopen. Ook online via de webshop van Jumbo kan je diverse artikelen met korting kopen. Het voordeel online is zelfs nog dat bepaalde aanbiedingen extra onder de aandacht worden gebracht zodat de kans op vergeten nog kleiner is.