Koopzegels Coop

Kosten en opbrengst

Last update: 19-01-2020

Een leuke en interessante manier om extra inkomsten te verdienen is het sparen van koopzegels. Coop is een van de supermarkten die het sparen van koopzegels aanbieden. Het principe van Coop koopzegels is eenvoudig, je koopt koopzegels bij en zodra het spaarboekje vol is wissel je het boekje in en krijg je geld. Dankzij Coop koopzegels kan je dus eenvoudig extra geld verdienen. Kom meer te weten over de koopzegels van Coop waaronder informatie over de kosten per koopzegel en de opbrengst per volle spaarkaart.

Koopzegels Coop

Een van de oudste spaaracties is het sparen van koopzegels bij supermarkten. Het is een manier om dankzij de boodschappen die je doet simpel extra inkomsten bij elkaar te sparen. De rente die je krijgt over de verzamelde koopzegels is aanzienlijk. Ook supermarktketen Coop heeft koopzegels die je kunt sparen.

Koopzegels kopen

Wie boodschappen doet bij Coop kan bij iedere € 0,50 die wordt uitgegeven een Coop koopzegel bijkopen voor € 0,05. Deze koopzegels verzamel je in een spaarboekje dat vol is wanneer je er 500 hebt gespaard. Een vol Coop spaarboekje kost dus € 25,-.

Opbrengst koopzegels

Als je 500 koopzegels hebt gespaard is het spaarboekje vol en is het moment daar om het geld te innen dat je hebt gespaard. Een vol spaarboekje kan worden ingeleverd bij de supermarkten van Coop en levert € 26,- op. Dat betekent dus je € 1,- hebt verdiend op een zeer eenvoudige manier.

Rente

Dankzij deze opbrengst behaal je dus een rente van 4%. En dat is dus een stuk gunstiger dan het geld sparen op een spaarrekening.

Maximum opbrengst

Vier procent rente is een prima rente en het zou natuurlijk prachtig zijn als je duizenden euro’s kunt sparen op die manier. Je kunt natuurlijk niet meer sparen dan dat je uitgeeft aan boodschappen. Dus per € 250,- boodschappen spaar je € 1,-. Doe je bijvoorbeeld per jaar voor € 5000,- boodschappen bij Coop verdien je zeer eenvoudig € 20,- bij.