Texaco Stars

Sparen en inwisselen

Last update: 18-06-2019

Iedereen die autorijdt ontkomt er niet aan om zo nu en dan een tankstation te bezoeken. Brandstof tanken wordt al een stuk leuker wanneer je er producten mee kunt sparen. Texaco heeft een dergelijk spaarsysteem, de Texaco Stars. Het spaarsysteem van Texaco Stars stond voorheen bekend als Rocks. Het sparen van Texaco Stars punten is gratis en je spaart voor kortingen in de Texaco shops of voor geldkortingen op producten uit de Texaco Stars webshop. Kom meer te weten over het spaarprogramma van Texaco Stars zoals hoe je kunt sparen en hoe je het gespaarde saldo kunt inwisselen.

Texaco Stars

Texaco Stars is de naam van het spaarprogramma van een groot deel van de Texaco tankstations. Met het programma spaar je eenvoudig Texaco Stars wanneer je producten afneemt bij een van de tankstations. Wanneer je voldoende punten hebt gespaard is het mogelijk deze om te wisselen voor diverse interessante producten of kortingen. Het voordeel aan het spaarprogramma is dat je hierdoor in het vervolg voordeliger brandstof kunt tanken of leuke cadeaus kunt uitzoeken op de webshop van Texaco. Het spaarprogramma Texaco Stars heette voorheen altijd Rocks.

Sparen

Je spaart Texaco Stars door aankopen te doen bij de Texaco tankstations. Je krijgt 1 spaarpunt voor elke liter brandstof die je afneemt en voor elke euro die je besteedt in de carwash en bij de aankoop van (de meeste) producten in de shops. Voor XL-premium brandstof krijg je zelfs 2 Texaco Stars per liter. Het sparen van Texaco Stars punten is geheel gratis.

Inwisselen voor producten en kortingen

De gespaarde Texaco Stars zijn geld waard. Je kunt ze inwisselen voor de volgende producten of kortingen:

  • Gratis koffie of andere warme drank: 100 punten
  • € 1,- korting op tanken: 150 punten
  • € 2,- korting op producten shop: 200 punten
  • Gratis lunch deal: 250 punten
  • Gratis carwash: 300 punten
  • € 3,- korting op tanken: 400 punten
  • € 3,- voucher voor webshop: 400 punten

 

Als je aankopen doet in de webshop is het mogelijk om het verschil in kosten bij te betalen.

Geldigheid

Texaco Stars zijn in principe onbeperkt houdbaar. Hiervoor geldt wel de voorwaarde dat je de spaarkaart registreert binnen 1 jaar na het eerste gebruik er van. Ook is het noodzakelijk dat je minstens één keer per jaar nieuwe Texaco Stars punten spaart.

Texaco Stars kaart aanvragen

Het is mogelijk de Texaco Stars spaarkaart af te halen bij de deelnemende tankstations. Ook is het mogelijk de app te downloaden waarbij je direct 50 spaarpunten cadeau krijgt. Een spaarkaart is gratis.