Mediamarkt Cashback Actie

Last update: 27-01-2020

Topartikelen van Mediamarkt kopen en geld terug krijgen? Tijdens de Mediamarkt Cashback actie is dit realiteit. Je koopt een artikel wat meedoet aan de Cashback actie en je krijgt een geldbedrag teruggestort. Ook in 2019 worden er weer vele cadeautjes uitgedeeld en krijg je geld terug wanneer je een bepaald artikel koopt. Kom meer te weten over de Mediamarkt Cashback actie in 2020 waaronder informatie over datums, kortingen, producten en artikelen.

Mediamarkt Cashback

De Mediamarkt Cashback actie is een kortingsactie waarbij je een flink deel van het aankoopbedrag terugkrijgt. Het komt regelmatig voor dat je bijvoorbeeld € 100,- terugkrijgt gestort op je rekening. Een andere optie kan zijn dat je een extra product krijgt. Door gebruik te maken van de Mediamarkt Cashback actie kan je dus veel geld besparen. Vooral wanneer je op zoek bent naar een wat duurder product (bijvoorbeeld een televisie, telefoon, wasmachine, tablet, enzovoorts) loont het om gebruik te maken van een cashback actie. Vaak mag je wel maar per deelnemend artikel één aanvraag doen voor geld terug te krijgen. Er zijn cashback acties voor alle soorten artikelen. Er zijn artikelen van absolute A-merken te koop tijdens de kortingsactie.

Datum Mediamarkt Cashback 2020

We hebben goed nieuws voor je, want er vinden cashback acties bij Mediamarkt gedurende heel 2018 plaats. Op de website van Mediamarkt staat een overzicht van de huidige Cashback acties. Je doet er dus verstandig aan om regelmatig de cashbacks in de gaten te houden. Mediamarkt organiseert soms ook nog grootschaligere cashback acties. Een bekende is de MediaMarkt Black Friday Cashback waarbij er gedurende drie dagen op flinke aantallen artikelen geld werd teruggegeven. Deze grootschalige cashback actie begon op de dag Black Friday (eind november) en eindigde de zondag erna. Dankzij deze datum konden mensen voordelig Sinterklaasinkopen doen.  

Geld terug

Om daadwerkelijk geld terug te krijgen moet je wel de gekochte artikelen registreren binnen de termijn die is aangegeven. In de regel is dit meestal binnen twee dagen na de aankoopdatum. Wanneer er te laat wordt geregistreerd vervalt ook het recht op het geld terug via de cashback. Na registratie heb je in principe binnen zes weken het geld van de cashback op je rekening staan.

Online en winkels

Het maakt niet uit of je het deelnemende artikel hebt gekocht via de website of in een van de Mediamarkt filialen. Uiteindelijk zal de registratie wel via de website van Mediamarkt moeten worden gedaan.