Mediamarkt Mega Deals

Last update: 27-01-2020

De elektronicaketen Mediamarkt is zeer populair in Nederland en België en mag rekenen op een vaste schare fans. Het succes van Mediamarkt is mede te verklaren door de vele kortingsacties die ze ieder jaar organiseren. Een bekende kortingsactie zijn de Mediamarkt Mega Deals waarbij je grote kortingen krijgt op een select aantal artikelen. Iedere week zijn er weer nieuwe Mega Deals van Mediamarkt.  Kom meer te weten over de Mega Deals 2020, waar je ze kunt vinden en hoe groot de kortingen zijn.

Mediamarkt Mega Deals 2020

De Mediamarkt Mega Deals zijn een kortingsactie die het hele jaar door plaatsvindt. Iedere week in 2020 worden er diverse artikelen met korting aangeboden. Na afloop van de week zijn de kortingen op deze artikelen weer voorbij en worden er nieuwe artikelen met kortingen aangeboden. Het leuke aan de Mediamarkt Mega Deals is dus dat er iedere week weer nieuwe kansen zijn om voordelige elektronica te scoren. En wanneer je een korting hebt gemist hoef je niet te treuren, meestal duurt het niet lang voordat een (soortgelijk) artikel Mega Deal is.

Mega Deals van vandaag

De Mega Deals van Mediamarkt worden iedere week kenbaar gemaakt in de folder van het elektronicaconcern. Op gezette tijden worden er extra veel Mega Deals bekend gemaakt, bijvoorbeeld aan het begin van het jaar of vlak voor bepaalde feestdagen. Het is mogelijk op de website van het elektronicabedrijf direct de speciale Mega Deal van vandaag te bekijken en eventueel te kopen. 

Kortingen

De hoogte van de kortingen van de Mediamarkt Mega Deals variëren per artikel. De kortingen lopen al snel op tot enkele tientallen procenten. Wanneer je een duur artikel koopt dat is afgeprijsd als Mega Deal bespaar je al snel veel geld. Een televisie, computer of laptop is al snel honderden euro’s goedkoper wanneer ze Mega Deal zijn. De Mega Deals worden online ook vaak in combinatie aangeboden met bijbehorende accessoires waarop je ook extra korting krijgt.

Assortiment

De Mediamarkt Mega Deals zijn niet voorbehouden aan bepaalde artikelgroepen. Het hele assortiment van Mediamarkt kan afgeprijsd worden. Van televisies tot audio, van telefoons tot laptops, van fotocamera’s tot printers, van stofzuigers tot wasmachines en van verlichting tot games; bijna alles komt vroeg of laat aan de beurt. De Mega Deals zijn te verzilveren via de webshop van Mediamarkt en in de verschillende winkels van de elektronicaketen.