AH treinkaartjes 2020

Datum en Kosten

Last update: 28-01-2020

De grootste supermarktketen van Nederland organiseert gedurende het jaar tal van kortingsacties. Een van de meest populaire acties is die waarbij Albert Heijn treinkaartjes verkoopt met korting. De AH treinkaartjes geven je de kans om voor weinig geld een hele dag door Nederland te reizen met de trein. AH treinkaartjes zijn slechts gedurende een korte periode van het jaar verkrijgbaar en op is op. Kom meer te weten over de AH treinkaartjes kortingsacties 2020 waaronder de datum, kosten, voorwaarden en verkooppunten.

AH treinkaartjes

Albert Heijn organiseert twee tot drie keer per jaar een kortingsactie waarbij je voordelige treintickets kunt kopen. AH treinkaartjes zijn enkele malen goedkoper dan een normaal treinkaartje voor verre afstanden. Doordat AH treinkaartjes zoveel korting bieden zijn ze uitermate geliefd en kan het zomaar voorkomen dat ze al snel zijn uitverkocht. Er geldt namelijk op is op, dus tijdig profiteren van de korting is aangeraden.

Datum AH Treinkaartjes 2020

Pas vlak voordat de AH treinkaartje te koop zijn zal de supermarktketen hierover berichten op de website en via andere marketingkanalen. Doordat Albert Heijn de kortingsactie ieder jaar rond dezelfde periode organiseert is wel ongeveer te voorspellen wanneer de AH treinkaartjes weer te koop zullen zijn. Waarschijnlijk zullen er in 2019 drie kortingsperiodes zijn:

  • Maandag 6 tot en met zondag 20 april 2020 ( niet bevestigd)
  • Maandag 28 september tot en met zondag 11 oktober 2020 (niet bevestigd)
  • Maandag 16 tot en met zondag 22 november 2020 (niet bevestigd)

Kosten

Een AH treinkaartje kost € 16,50 per stuk. Voor kinderen jonger dan 12 jaar kan je beter geen AH treinkaartje kopen. Kinderen tot en met drie jaar reizen bijvoorbeeld helemaal gratis en kinderen van 4 tot 12 jaar betalen met een Railrunner treinticket ook minder.

Verkooppunten

AH treinkaartjes zijn natuurlijk te koop bij de supermarkten van Albert Heijn. AH to go’s die gevestigd zijn op treinstations verkopen geen voordelige treinkaartjes. 

Gebruiken treinkaartjes

AH treinkaartjes zijn doordeweeks te gebruiken na 9.00 uur en in het weekend de hele dag binnen de gebruiksperiode die in de actievoorwaarden staan. Sommige feestdagen zijn uitgesloten van gebruik. AH treintickets zijn niet alleen geldig voor de treinen van de NS maar ook voor vervoerders als Veolia, Arriva, Syntus, Breng en Connexxion. Treinen van Thalys zijn uitgesloten.

Overnachten

Een AH treinticket is geschikt voor één dag reizen met de trein. Toch kan het de moeite waard zijn om langer te blijven in een stad naar keuze en er bijvoorbeeld te overnachten: