Kruidvat treinkaartjes

Datums 2020 en kosten

Last update: 27-01-2020

Voordelig met de trein reizen is mogelijk wanneer je gebruik maakt van een van de vele winkelacties die worden georganiseerd. Onder andere winkelketen Kruidvat organiseert ieder jaar meerdere malen acties waarbij je voordelig treinkaartjes kunt kopen. Kruidvat treinkaartjes zijn te koop en te verzilveren binnen beperkte periodes. Kom te weten wanneer de Kruidvat treinkaartjes te koop zijn in 2020, wat de kosten zijn, waar je de treinkaartjes van Kruidvat kunt kopen en wanneer je ze kunt gebruiken.

Kruidvat treinkaartactie

De treinkaartjes van Kruidvat zijn inmiddels een fenomeen geworden en er wordt door duizenden mensen gebruik van gemaakt. Met een voordelig Kruidvat treinkaartje reis je namelijk voor een vast laag bedrag een hele dag in het weekend (zaterdag of zondag) door heel Nederland. Zo kan je dus met het hele gezin erg voordelig een dagje uit binnen Nederland. De Kruidvat treinkaartjes zijn driemaal per jaar te koop en vervolgens te gebruiken in de in de actievoorwaarden aangegeven periode.

Datum Kruidvat Treinkaartjes 2020

Treinkaartjes bij Kruidvat zijn te koop gedurende meerdere periodes per jaar. Kruidvat communiceert pas kort voor de start van de kortingsacties over de datums in de folder en op de website. Hierdoor weet je dus van tevoren niet exact wanneer de voordelige treinkaartjes bij Kruidvat gekocht kunnen worden. Telkens duurt de treinkaartenactie tussen de 12 en 20 dagen. De start is op de eerste of tweede maandag of dinsdag en de actie eindigt op de laatste of op de op een na laatste zondag van de maand. Vermoedelijk zijn de voordeeltickets te koop in:

  • Vanaf maandag 3 februari 2020 (niet bevestigd)
  • 15 tot en met 28 juni 2020 (niet bevestigd)
  • 14 tot en met 27 september 2020 (niet bevestigd)

Kosten

Een voordelig treinkaartje van Kruidvat kost € 15,99 per persoon wanneer je 1 ticket koopt. Koop je twee treinkaartjes dan kosten ze nog maar € 14,99 per stuk. In het geval van drie treinkaartjes daalt de prijs zelfs tot € 13,99 per stuk. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis met de trein reizen, dus hiervoor hoeft geen kaartje te worden gekocht. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar geldt dat ze beter een Railrunner kaartje kunnen kopen, deze zijn nog voordeliger dan de Kruidvat treinkaartjes.

Winkels en online

Kruidvat treinkaartjes zijn te koop in de honderden  filialen van Kruidvat, maar ook online zijn ze eenvoudig te bestellen via de website van Kruidvat. Als je treinkaartjes hebt besteld worden ze per brievenpost thuisbezorgd.

Gebruiken treinkaartjes

De treinkaartjes van Kruidvat bevatten een wegwerpchip, waardoor je niet zelf ook nog een OV-chipkaart hoeft te hebben. Met het treinkaartje van Kruidvat ben je niet beperkt tot de Nederlandse Spoorwegen, je mag ook gebruik maken van vervoerders als Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus en BRENG. De treinen van Thalys zijn uitgesloten. De treinkaartjes zijn te gebruiken in weekenden binnen de aangegeven gebruiksperiode, deze fluctueert per kortingsactie. Vaak kunnen de treinkaartjes van Kruidvat ook gewoon op feestdagen worden gebruikt, mits ze op een zaterdag of zondag vallen. Alle treinen van de reisdag, van de eerste tot en met de laatste trein (uiterlijk 04.00 uur) mogen worden gebruikt.

Overnachten

Een treinticket is natuurlijk maar geschikt voor één dag reizen per trein, maar toch kan het verleidelijk zijn om langer te blijven in een stad naar keuze en er bijvoorbeeld te overnachten: