Blokker treinkaartjes 2020: datum en kosten

Last update: 27-01-2020

Winkelketen Blokker verkoopt meerdere malen per jaar treinkaartjes met korting, een uitgelezen kans om een dag door heel Nederland te reizen met grote korting. Omdat Blokker de kortingsactie met de treinkaartjes niet van tevoren aankondigt moet je er op tijd bij zijn. In het verleden waren de treinkaartjes van Blokker al bijtijds uitverkocht. Kom daarom meer te weten over de datums in 2020 dat de Blokker kortingskaartjes gekocht kunnen worden. Ook is informatie over de kosten en de locaties waar ze gekocht kunnen worden samengevat.

Blokker treinkaartjes

Van alle treinkaartacties waar je ieder jaar van kunt profiteren is die van Blokker een van de meest gekochte. Dankzij de lage prijs kan je namelijk erg veel besparen op een dagje met de trein reizen door Nederland. Tienduizenden belangstellenden kopen ieder jaar een treinkaartje bij de Blokker. Door de populariteit waren de treintickets soms al snel uitverkocht, aan te raden is daarom om er tijdig bij te zijn. De treinkaartjes van Blokker worden meerdere periodes per jaar verkocht.

Datum Blokker Treinkaartjes 2020

Blokker treinkaartjes zijn de laatste jaren te koop gedurende twee of drie periodes. De start- en einddatum van de kortingsactie van de Blokker treinkaartjes wordt niet van tevoren aangekondigd. Iedere periode duurde tussen de 2,5 en 3 weken per editie. De Blokker treinkaarten actie begon telkens op een maandag of donderdag aan het begin van de maand en eindigde op de op een na laatste of laatste zondag van de maand. In 2020 zijn de Blokker treinkaartjes te koop in:

  • april/mei 2020 (niet bevestigd)
  • december 2020 (niet bevestigd)

Kosten

Treinkaartjes van Blokker kosten telkens rond de € 15,- per stuk, waarbij de laatste edities telkens € 14,50 werden gehanteerd. De kortingsactie is vooral geschikt voor reizigers van 12 jaar of ouder. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar reizen namelijk nog veel voordeliger met een Railrunner kaartje. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen zelfs helemaal gratis met de trein reizen.

Verkooppunten

Treinkaartjes van Blokker zijn te koop in de filialen van de bekende winkelketen. Blokker treinkaartjes zijn niet online verkrijgbaar.

Gebruiken treinkaartjes

De treinkaartjes van Blokker kunnen worden gebruikt in de periode die is aangegeven. De tickets kunnen buiten de spits worden gebruikt waarbij op doordeweekse dagen kan worden gereisd voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en tussen 18.30 en 04.00 uur. Behalve de Thalys die is uitgesloten van het gebruik van een Blokker treinkaartje mogen ze worden besteed in onder andere treinen en openbaar vervoermaatschappijen als Syntus, Connexxion, Veolie, Arriva, etcetera.

Overnachten

Een treinticket is geschikt voor één dag reizen met de trein, maar toch kan het verleidelijk zijn om langer te blijven in een stad naar keuze en er bijvoorbeeld te overnachten: