Kalender » EuroClix Mediamarkt

EuroClix: korting bij Mediamarkt

6c35d867242c43f4815d50884f4e56c4.jpg

Mediamarkt is de grootste elektronicaketen van Nederland en heeft ieder jaar een aantal uitgekiende marketingacties. Iedereen kent wel de BTW actie van Mediamarkt of de 3 halen 2 betalen kortingsactie. Ook met het spaarprogramma van EuroClix kan je geld besparen op je aankopen bij Mediamarkt. Wanneer je producten koopt bij Mediamarkt ontvang je Clix die je via het spaarprogramma van EuroClix kunt laten uitbetalen.

EuroClix

Het online spaarprogramma van EuroClix biedt de mogelijkheid om extra inkomsten bij te verdienen. Iedereen die zich aanmeldt bij EuroClix krijgt € 1,95. Vervolgens krijg je ook € 1,95 voor iedereen die dankzij jou ook start bij EuroClix. Waar EuroClix vooral om bekend staat is het feit dat je ook geld verdient wanneer je online aankopen doet bij een groot aantal bekende webwinkels. Een van de deelnemende webwinkels is Mediamarkt. Wil je aankopen doen bij Mediamarkt? Je doet er verstandig aan om de EuroClix verdiensten niet te laten liggen.

Mediamarkt acties via EuroClix

Mediamarkt is een van de bekendste deelnemers aan het EuroClix spaarsysteem. De acties veranderen regelmatig, dus houd de Mediamarkt actiepagina op EuroClix goed in de gaten. Over het algemeen bestaan de acties uit de ontvangst van een bepaald aantal Clix per geldbedrag. Je betaalt dus niks extra’s maar krijgt er wel Clix voor terug. En Clix zijn geld waard, geld dat je kunt laten uitbetalen waardoor je dus extra geld verdient. Andersoortige actie die je kunt verzilveren via EuroClix zijn acties waarbij je een vaststaand geldbedrag retour krijgt of een geldbedrag krijgt wanneer je een bepaald artikel koopt.

Spaar geld met EuroClix

Geld verdienen

Zodra je meer dan 1.000 Clix hebt gespaard kan je overgaan tot uitbetalen. Dit aantal Clix is € 10,- waard. Hoe meer Clix je spaart, hoe groter het bedrag dat ze waard worden. Zo zijn 100.000 Clix bijvoorbeeld geen € 1.000,- maar € 1.700,- waard. Omdat je met EuroClix best veel kunt bijverdienen doen er honderdduizenden spaarders mee aan het programma.