Moederdag

Dé feestdag voor Moeders

Op de tweede zondag van mei wordt Moederdag gevierd in Nederland en België. Op deze dag zetten we onze moeders in het zonnetje en vieren we het moederschap. Bij Moederdag horen natuurlijk een lekker ontbijtje op bed, leuke cadeautjes en een tekening of knutselwerk. Op Moederdag moet je moeder echt het idee krijgen dat ze wordt verwend en super speciaal is. We helpen je graag een handje om de volgende Moederdag onvergetelijk te maken. Maak gebruik van onze tips, vind de leukste kleurplaten en knutselwerkjes, kom meer te weten over de geschiedenis van Moederdag en koop de leukste en voordeligste Moederdag cadeautjes.

Moederdag 2020, 2021, 2022 en verder

De eerstvolgende Moederdag vindt plaats op zondag 10 mei 2020 …lees verder…

Ook de jaren erna is het weer Moederdag op de tweede zondag van mei. Benieuwd op welke datum Moederdag plaatsvindt in 2020, 2021 en de jaren erna? Hier vind je een overzicht van alle datums van Moederdag in de komende jaren.

Geschiedenis Moederdag

Moederdag bestaat in de huidige vorm nog niet zo heel erg lang, maar er gaat wel al een lange geschiedenis aan vooraf van vergelijkbare vereringen. Eigenlijk bestaat Moederdag dus al heel lang en hoort het echt bij onze cultuur. Kom meer te weten over de geschiedenis van Moederdag …lees verder

Moederdag cadeau

Bij Moederdag is het gebruikelijk dat je één of meer cadeautjes geeft. Het hoeven niet eens dure cadeaus te zijn, als ze maar uit het hart komen zodat je moeder ziet hoeveel je van haar houdt. Maar wat zijn leuke cadeaus om te geven? We hebben de 15 leukste Moederdag cadeaus voor je op een rijtje gezet

Moederdag kleurplaten

Het is een traditie dat kleine kinderen voor Moederdag een leuke kleurplaat tekenen om moeder mee te verrassen. Hoewel ze nog zo klein zijn is het een signaal dat ze al veel moeite doen om hun moeder blij te maken. Ben je op zoek naar een leuke kleurplaat? Kijk dan snel op deze pagina.

Moederdag knutselen

Nog leuker is het natuurlijk om een heus knutselwerkje te maken. Laat je fantasie de vrije loop en maak iets moois voor Moederdag. De beste tips voor een knutselwerkje voor Moederdag hebben we alvast voor je verzameld op deze pagina.

Moederdag gedichten

Een cadeautje is natuurlijk niet compleet zonder gedichtje voor Moederdag. Een leuk en persoonlijk versje zal altijd punten scoren bij mama en het is ook nog eens superleuk om te maken. De leukste gedichten en beste rijmtips vind je hier.