Songbird Festival 2016: tickets en tijden

De editie van 2016 was de laatste editie van Songbird Festival. In 2019 komt er dus geen vervolg.

Houd je van intieme festivals waar de leukste singer-songwriters een kans krijgen? Dan is het Songbird Festival zeker de moeite waard te bezoeken. Songbird is een indoor festival dat zich richt op talentvolle singer-songwriters. Maar ook diverse bekende namen staan jaarlijks op de bühne. Popmuziek en mooie liedjes in een fijne setting, dat is wat Songfestival zo uniek maakt. Kom alles te weten over Songbird Festival 2016 zoals datum, festivaltijden, programma, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotels.

Songbird Festival 2016

Het tweedaagse Songbird Festival is een van de meest aansprekende concerten wanneer het aankomt op singer-songwriters. Op de zaterdag is de opzet wat compacter en zijn het programma en de optredens verdeeld over drie zalen. Op zondag zijn de optredens en programma verdeeld over maar liefst zes zalen en is er helemaal veel te kiezen. Songbird Festival is een heuse muzikale ontdekkingsreis waarbij je nieuw talent leert kennen. Songbird Festival vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 november 2016.

Festivaltijden

De begintijden van het Songbird Festival zijn als volgt:

  • Zaterdag 26 november 2016: 17.45 uur
  • Zondag 27 november 2016: 16.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor het Songbird Festival zijn te koop via Ticketmaster. De kosten voor een ticket zijn afhankelijk van welke dag je Songbird wilt bezoeken. Op zaterdag kosten een entreeticket namelijk € 37,- en op de zondag € 45,-. Als je beide dagen het muziekfestival wilt bezoeken kan dat met een passe-partout die € 76,- kost. Overigens zijn de genoemde prijzen allen exclusief 10% servicekosten. Tenslotte zijn er nog speciale Songbird arrangementen.

Bezoeken Songbird Festival

Het Songbird Festival wordt georganiseerd in De Doelen, een concertgebouw in Rotterdam gelegen aan het Schouwburgplein 50. Vooral het openbaar vervoer is geschikt om Songbird te bezoeken, aangezien De Doelen op slechts vijf minuten lopen van treinstation Rotterdam Centraal ligt. Hier vind je ook onder andere een metrostation, tramhalte en bushalte. In de omgeving zijn diverse parkeergarages (aangegeven met borden) waar tegen betaling geparkeerd kan worden.